ESPAIS BUITS

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA PASSFOTO '09

La trobada fotogràfica PASSANANT FOTO segueix amb l’exposició “Col·lectiva PASSFOTO” on els autors d’aquesta són els assistents a les anteriors edicions. A l’igual que l’any passat, la presentarem a l’espai de Cal Masselles de Passanant.

El tema “ESPAIS BUITS” serà el punt d’unió de l’exposició, el fil conductor que farà d’enllaç entre totes les imatges i que ens permetrà viatjar pels diferents estils, tècniques i nivells sense perdre’ns. Potser qualsevol espai, lloc o paratge inhabitat, solitari, desert, que no està ocupat i que ens transmet solitud. Potser un carrer, una plaça, una platja, un interior, una catedral, un museu, un teatre, un espai oblidat o nou…, fins i tot un espai imaginari. Potser de nit o de dia, amb B/N o color, horitzontal o vertical, però sempre imatges creatives i conceptuals que ens donin la sensació de buidor, de solitud. Aquestes sensacions d’espai buit de vegades es reforcen si hi ha un petit referent. En una platja buida (per exemple) reforçarem aquesta sensació si hi ha una persona que camina per la vora del mar, així com un objecte oblidat ens donarà més força al buit d’un espai abandonat. No cerquem un espai sense ningú, sinó un espai buit.

La idea de muntar aquesta exposició col·lectiva és la de compartir bones fotos. Hem intercanviat experiències, hem compartit bons moments i ara creiem que ha arribat el moment de gaudir de bones fotos, les dels participants a Passanant Foto.

Josep Bou
Director i creador de Passanant FotoFotografies: Josep Bou

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.