INAUGURACIÓ DE RINDEN

DIVENDRES 3 D'ABRIL DE 2009

La Sala Sant Miquel de Montblanc va acollir el passat divendres 3 d’abril, en el marc dels actes de la Setmana Santa Cultural de Montblanc, la inauguració de l’exposició fotogràfica RINDEN, obra d’Albert Carreras i Lourdes Rué. En l’acte hi intervingueren Jordi Albalat, regidor de cultura de l’Ajuntament de Montblanc; Ismael Porta, president de la Congregació de la Puríssima Sang de Montblanc; i Albert Carreras i Lourdes Rué, autors de l’exposició que van fer oferir unes pinzellades de la intenció i l’objectiu de les fotografies que conformen l’exposició.

"RINDEN", fotografia per a reflexionar sobre la religió al segle XXI

RINDEN, que pretén proposar a l’espectador una reflexió sobre la religió, aprofundeix sobre quin espai ocupa la religió al segle XXI i si aquesta és un llast que s’arrossega sota una condició cultural o bé si la seva continuïtat en l’actual era del coneixement és un prova de la seva necessitat, alhora que presenta una contemporanització dels elements propis de la Setmana Santa. És la segona exposició del col•lectiu, conformat l’any 2008. La primera, una mostra de treballs previs però configurada conjuntament, es va poder veure a Cervera el passat mes de novembre.

L’exposició es pot visitar fins el diumenge de Pasqua a la Sala Sant Miquel de Montblanc (Carrer Major, 23). Durant el primer cap de setmana oberta al públic ha estat visitada per més de 300 persones.L’exposició compta també amb un audiovisual de vuit minuts de durada amb peces musicals composades especialment per a l’exposició a càrrec de Jordi Cartañá i que al finalitzar es penjarà al web de la mostra www.ullcluc.tumblr.com.

RINDEN
Lloc: Sala Sant Miquel (Carrer Major, 23. Montblanc)
Fins el diumenge 12/04/2009
Web: www.ullcluc.tumblr.com

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.