PASSANANT FOTO

UNA TROBADA FOTOGRÀFICA - 8 i 9 DE MAIG

Passanant Foto és un microcertamen fotogràfic. Un espai de trobada dirigit a tothom, sense exclusió, que tingui inquietuds i s’estimi la fotografia. La filosofia de la trobada fotogràfica Passanant Foto és la mateixa de les anteriors edicions, crear un punt de trobada útil al fotògraf d’afició o professió, on veure imatges, relacionar-se, intercanviar experiències, iniciar nous contactes, estimular la creació i aprofundir en aquest món que ens ha seduït i ens apassiona -la fotografia- tant en la tècnica com en el concepte.

L’apropament entre fotògrafs i la creació d’un espai per al debat és un dels objectius prioritaris del seu creador, el reconegut fotògraf Josep Bou, així com assolir que la trobada fotogràfica PASSANANT FOTO sigui un referent de qualitat en el món fotogràfic del nostre país.

Passanant Foto ha aconseguit consolidar-se, després de tres edicions, com un certamen que no només concentra en un sol espai fotògrafs professionals, sinó com un certamen en què també s'atreveixen a participar-hi els aficionats. És agosarat, i ho sap el director, que enguany farà quatre anys que va apostar per aquesta iniciativa. Passanant Foto és una jornada dedicada exclusivament al món de la imatge i ara ja s'ha fet oficial el programa, en què en exclusiva a tot Catalunya participarà l'artista Luis Castelo, professor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid.

Web: www.passanantfoto.cat

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.