ULLCLUC A EL PUNT

El diaris El Punt i El Pati en la seva edició d'ahir, van fer esment de l'exposició RINDEN. Us reproduïm el text de la notícia apareguda a la premsa tot i que podeu consultar-la digitalment a la web de El Punt seguint aquest enllaç.

Ullcluc reflexiona sobre la religió amb 26 imatges en blanc i negre

Diari El Punt - El Pati
Núria Roca
Foto: N.R.
17/4/2009

Albert Carreras i Lourdes Rué conformen el col·lectiu Ullcluc i durant la Setmana Santa han exposat a la sala Sant Miquel la seva segona mostra fotogràfica, Rinden, a través de la qual pretenen fer reflexionar el públic sobre el paper que fa la religió en el món contemporani; en aquest sentit, segons va remarcar la parella, l'objectiu «no és adoctrinar». El muntatge consta de 26 imatges en blanc i negre impreses amb la màxima qualitat, i s'han treballat des de natures mortes en estudi fins a elements extrets dels paisatges montblanquins –com ara la fotografia que va inspirar el cartell promocional de la Setmana Santa de Montblanc–, i també de l'Espluga de Francolí i de l'àrea metropolitana de Barcelona. Les imatges anaven acompanyades d'una petita composició musical que va idear especialment per a la mostra Jordi Cartañà. Rinden es complementa amb un audiovisual de vuit minuts de durada.

La mostra ja ha deixat Montblanc, però ara començarà un periple itinerant. Els fotògrafs ja van exposar a Cervera una mostra de treballs diversos que havien fet amb anterioritat.

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.