SCAN

MANIFESTACIÓ FOTOGRÀFICA

Avui dijous 7 de maig s’inicia l’SCAN manifestació fotogràfica d’aquest 2009. Per segon any consecutiu Tarragona acollirà el festival internacional de fotografia oficial de Catalunya, convocat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat i amb la intenció de convertir la capital de la província en una gran sala d’exposicions. Evidentment celebrem l’agosarament del Departament de treure l’exposició fora de Barcelona i l’animem a obrir-lo a d’altres poblacions.

Tot i que coincideix amb MADRIDFOTO, un autèntic monstre expositiu a nivell de l'Estat i amb el PASSANANT FOTO (el nostre cop de qualitat), l’SCAN és sens dubte una ocasió esplèndida per passar a veure la fotografia contemporània d’avantguarda. Fins a 13 exposicions paral·leles que es sumen a sessions, tallers i xerrades entorn la fotografia.

Ja us anirem fent ressenyes de les exposicions que podem visitar, a primer cop d’ull la proposta de Pieter Hugo “Selected works” que s’inaugura avui mateix i de la que us n’adjuntem una imatge sembla prou atractiva. També és prou interessant la visual saturació pseudopictòrica de Mariano Vargas i l’exposició “Soltanto Madonna”.

Foto: © Pieter Hugo

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.