INSPIRANT


El dissabte 8 d’agost iniciem un nou projecte que hem titulat INSPIRIT. Tècnicament s’hauria de dir “intervenció”, o sigui que és la primera intervenció que realitza Ullcluc, amb finalitat de crear una sèrie de fotografies que giren al voltant d’un sol tema: la inspiració.

Inspirem per relaxar-nos, davant d’un esdeveniment transcendental, passada la tensió. Inspirem quan l’adrenalina s’esvaeix. Quan acabem de plorar. Inspirem per deixar-nos portar. Un segon de pau que ens desconnecta del món. Un espai interior. Ens trobem breument amb l’esperit i tornem immediatament. Inspirem per positivar. A vegades voluntàriament, altres sense adonar-nos-en. Necessitem omplir els pulmons de gom a gom per seguir lluitant, per seguir gaudint… per seguir vivint. INSPIRIT, dins l’esperit, vol captar aquest segon de pau que es reflexa en tots els rostres, una porta oberta a l’ànima de les persones.

El projecte es realitzarà en un ampli espai de temps i en diferents sessions d’estudi i necessita la col•laboració de moltes persones. Per afrontar aquest ambiciós projecte hem d’agrair ja anticipadament la col•laboració d’un fantàstic i necessari equip per a la producció d’INSPIRIT. Primerament al Jordi Cartañá, que ja va col•laborar amb nosaltres a RINDEN, a la Cristina Sanahuja, l’Alba Olmos, l’Albert Ribas i la Cristina Pallàs. I també al suport logístic del Museu de la Vida Rural de l’Espluga i de la Sala Sant Miquel de Montblanc.

Comença una nova experiència i esperem poder anar presentant resultats a través de la web que hem creat per a l’INSPIRIT: www.ullcluc-inspirit.tumblr.com.

Sigueu-hi tots convidats a participar.

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.