CURS DE CÀMERA RÈFLEX DIGITAL


L’Ajuntament de Montblanc a través del Centre de Tecnologies de la Informació i Comunicació Montblanc Digital (CTIC) organitza el primer curs de càmera rèflex digital que s’iniciarà el proper 3 d’octubre a Montblanc. Les classes (teòriques i pràctiques) es realitzaran al Punt TIC de Montblanc (Carrer Daroca, 1).

Aquest curs està destinat a persones que tinguin càmera rèflex digital i vulguin aprendre totes les seves possibilitats. És imprescindible dur una càmera rèflex digital per a realitzar el curs. El curs s’orienta cap a la utilització manual de les càmeres i l’explotació de les seves possibilitats actuals i tot i que té part teòrica, la seva finalitat última és l’expressió fotogràfica, per tant les pràctiques faran incís en aprendre els mecanismes per a solucionar amb bons resultats retrats, paisatges, fotografia nocturna o artística.

Les preinscripcions es realitzaran del 14 al 18 de setembre i les matrícules del 22 al 25 de setembre a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) situada a l'Ajuntament de Montblanc de 8.00 a 15.00 h.

El curs té 40 hores situades en divendres i dissabtes
Places limitades.
Professor: Albert Carreras.

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.