PHOTOWALK A MONTBLANC (tanteig)


Aquest dissabte al matí vam aprofitar-lo per treure el grup del curs de fotografia a fer una volta per Montblanc. La idea era posar en pràctica els temes tractats a classe que, com que es realitza a les tardes, per un tema de llum ens costa posar-los en solfa. Per tant vam quedar al matí (per esmorzar) i després vam emprendre un passeig per la vila a fer fotos. Sense tema, sense recorregut planejat, sense cap altre necessitat que la càmera i les ganes de fer fotos i aprendre. La veritat: és molt recomanable fer fotos del teu poble, ajuda a mirar-lo des d’una altra òptica (mai millor dit) fotografiant coses sobradament conegudes.

Realment el que vam fer s’anomena photowalk i tot i que estava delimitat al grup del curs de fotografia, l’experiència resultà tant agradable que estem pensant en organitza-ne un (cap al bon temps) obert a tothom. Traçar unes línies de comportament i a córrer. La idea es recollir 20 o 30 persones amb càmeres i després triar unes quantes imatges de cada un.

Esperant els resultats dels alumnes us deixo algunes fotos que vaig poder fer en aquest tanteig de photowalk per Montblanc.


_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.