RUMBA, RUMBA I MÉS RUMBA A LA PRIMERA NIT DE L'ACAMPADA JOVE 2010 A MONTBLANC

L'Acampada Jove de Montblanc aprova amb nota la primera nit de festival. Aquest és el segon any que Montblanc acull el festival musical de referència dels Països Catalans. Tot i que anit fou la jornada en què s'esperava menys públic, milers de joves d'arreu del país es van donar cita al recinte de l'Acampada.

La Pegatina, exercint de cap de cartell, fou un dels grups més esperats. La rumba i la festa dels de Montcada van fer esperonar els ànims dels assistents, refredats per la fresca de les nits de Montblanc. Abans havien passat per l'escenari els Terratombats -guanyadors de l'edició de l'any passat del concurs Música Jove que organitza l'Acampada Jove- els Strombers i Muyayo Rif. La nit del FesTour, el festival itinerant dels Països Catalans, va acabar amb l'actuació de Kayo Malayo. La cirereta del pastís la va posar, ben entrada la matinada, el músic Miquel del Roig. L'ebrenc, més acostumat a concerts de petit format, no va defraudar en la seva posada de llarg a l'Acampada Jove de Montblanc. El cantautor de l'Ampolla va arribar a cantar fins a quatre cops el seu 'hit' La Farola i no es va deixar de repassar tots els èxits musicals del moment. Una aposta que feliçment va sortir rodona i que pot convertir Miquel del Roig en un dels residents dels finals de nit de l'Acampada Jove.

Divendres amb moltes activitats a Montblanc
Avui, des de dos quarts de deu, agafen el relleu Ojos de Brujo, Pepet i Marieta, Los Delinqüentes, Che Sudaka i Orxata Sound System. Durant tot el dia, en els diferents recintes habilitats per la vila Ducal, es realitzaran tallers i xerrades. Destaca l’acte de suport internacional a la Independència i el berenar amb Oriol Junqueras, on els militants i joves assistents a l'Acampada podran conversar amb l'eurodiputat republicà. A la plaça Major de Montblanc es faran, des de les quatre de la tarda, les finals del concurs Música Jove amb Contracop, Enderrocks, Amnea, The Sanjays, Itaca Band, Skandal Band, República Ska, The Skaparates, Carpa Juanita i Ressaka Ska. El guanyador d'aquesta edició del Música Jove tocarà a l'escenari gran de l'Acampada del 2011.

Font: delCamp.cat
Fotos: © Albert Carreras - Ullcluc 2010
Galeria Fotos de l'Acampada Jove 2010: http://bit.ly/c406Zo

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.