LOURDES RUÉ RECULL EL PREMI RAMON ALOY

El passat diumenge 26 de setembre es va realitzar a Passanant l'entrega del primer Premi Fotogràfic Ramon Aloy. El director del Certamen PASSANANT FOTO, Josep Bou, va explicar breument la diferència d'aquest concurs fotogràfic amb d'altres que es realitzen. El concurs es realitzava en una fórmula de foto-intervenció on els participants partien de la inclusió d'un objecte (en aquest cas un X de fusta) en la realització de les obres. Així no només es valoraba la imatge estètica sinó la capacitat de construir una història, donar contingut a l'objecte i convertir-lo en part protagonista de les fotografies.

El jurat format per Conxita Alarcón, directora de la revista La Fotografia i Artual Ediciones, Coia Domingo, directora del CIMIR (Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus) i el fotògraf Josep Bou director-creador de la Trobada Fotogràfica PASSANANT FOTO van premiar dues obres i van concedir dos accèssits.

PRIMER PREMI

Xn de Lourdes Rué


SEGON PREMI

Matisos de la incògnita de Maria Gregòri


ACCÈSSIT
El poema d'Anna Bresoli


ACCÈSSIT
Sense títol (I) de Conchi Martínez

En el mateix acte de lliurement es va poder veure una mostra de les fotografies presentades. El premi Ramon Aloy, en homenatge al difund alcalde de Passanant impulsor de PASSANANT FOTO, es repetirà l'any vinent també en forma de foto-intervenció.

Josep Bou acompanyat dels representants
de GAMESA i Viatges ABELUX,
patrocinadors del Premi Fotogràfic Ramon Aloy.

Algunes de les fotografies presentades al concurs.

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.