"DAYLIGHT & OTHERS LIGHTS" de Josep Bou

La imaginació i la creativitat no podrà comptar amb una veritable i autèntica història en format fotogràfic, si no disposa de una bona dosi de qualitat lumínica. La llum aplicada la fotografia és la que produeix diverses sensacions i emocions al lector d'imatges que es veu conduït i transportat cap on vol el fotògraf.
    
Al plató de llum natural LA FÀBRIKA el fotògraf Josep Bou realitzarà el proper mes de febrer un taller per afrontar les diverses formes de treballar amb model i com plantejar la combinació dels equips d'il·luminació - flash i llum contínua - amb la llum solar del plató, sempre canviant al llarg del dia. La intenció és conèixer els fonaments de la il·luminació que fa possible assegurar el treball i permet aplicar la multiplicitat d’eines a l’abast abans, durant i després de fotografiar.


© Josep Bou

El taller tractarà d’analitzar la llum i entendre el seu paper primordial en tota fotografia per a poder obtenir resultats òptims en qualsevol situació i equipament a l'abast d’un professional, artista creatiu o un amant de la fotografia.

Per a més informació visiteu: www.passanantfoto.cat
   
Plató LA FÀBRIKA (Barcelona)

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.