'RURAL' DE DANI SALVÀL'exposició Rural forma part d'un ampli projecte fotogràfic dedicat al món de la pagesia. Algunes de les feines que apareixen en aquesta exposició encara es continuen fent tal com s'han fet sempre mentre que d'altres ja es troben desaparegudes i únicament es realitzen per ensenyar-ho a les noves generacions en moments concrets de l'any, com és el cas de la carbonera i la sega de Sant Climent de Peralta i la plantada d'arròs de Pals. La majoria de les imatges s'han fet a l'Empordà a excepció de les de la transhumància dels mulats d'Espinavell, al Ripollès.

L'exposició està organitzada pels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgríi es pot veure a Torroella a partir del 12 de desembre.

Dani Salvà

Mestre i fotògraf resident a l'Empordà. Entrà en el món de la fotografia arrel d'un viatge per les valls del Khumbu, al Nepal l'any 2001. Aquest descobriment personal del continent asiàtic el va portar a fer altres viatges per l'Àsia, en zones com l'Himàlaia indi, l'Àsia central, la Xina i Mongòlia. Tot i que en elsseus  inicis realitzava les fotografies en analògic, ràpidament va passar-se al digital. Practica la fotografia documental i de viatges.

www.danisalva.com
Foto © Dani Salvà

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.