PassFOTO MOU PROJECTES A L'ESPAI CATALÀ-ROCA

Èxit rotund de “PassFOTO mou projectes” en la seva presentació a l’Espai Francesc Català-Roca del Centre Golferichs de Barcelona.
Via passanantfoto.cat

Sempre hi ha dies que marquen la trajectòria d’un projecte, i ahir 27 de gener de 2011 per l’organització de la Trobada Fotogràfica Passanant Foto va ser un dia d’aquest. Tot i el dia plujós a la ciutat de Barcelona prop d’unes cinquanta persones, entre elles: Ferran Freixa, Maria Gregori, Albert Puntí, Carme Padrós, Eugeni Gay, Joan Tomàs, Enric de Santos, Conchi Martínez… van omplir la Sala d’Actes del Centre Golferichs per compartir la presentació de la primera projecció de “PassFOTO mou projectes”. El fotògraf Josep Bou director de PASSANANT FOTO va fer una breu presentació de l’acte, explicant quin era l’objectiu i la finalitat del mateix, que no és altra que donar a conèixer i promocionar la fotografia que es fa la nostre país, i molt especialment la dels fotògrafs vinculats a Passanant Foto.

Els fotògrafs: Anna Bresoli, Ullcluc Fotografia amb Albert Carreras i Lourdes Rué, Cori Pedrola, Daniel Padró i Sònia Villegas van explicar “el què i el com” dels projectes que presentaven i després de la projecció es va iniciar un interessant debat entre el públic assistent i els autors. Vam continuar a l’Espai Francesc Català-Roca amb un copa de vi i, arribada l’hora de tancar l’Espai, un bon grup vàrem continuar en un bar de la Gran Via parlant de fotografia, projectes, d’Arles, PhotoEspaña, il·lusions… i dels propers “PassFOTO mou projectes” que no tardaran.

 D'esquerra a dreta: Daniel Padró; Sònia Villegas; Albert Carreras; Lourdes Rué; Anna Bresolí i Cori Pedrola els autors dels projectes presentats.

Text via www.passanantfoto.cat
Foto: © Josep Bou

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.