RIUBOMBORI

La Cultural Jordi Francolí, una entitat continuadora de l’obra cultural i musical del malaurat cantautor espluguí, va organitzar el passat 9 de juliol Riubombori, el primer festival de grups i cantautors de la Conca de Barberà.

#Riubombori, © Albert Carreras, 2011
L’intens pas de Jordi Francolí (Jordi Francesch 1983-2009) per la vida d’un bon grapat de persones ha provocat que la seva obra prossegueixi no només amb reedicions de les seves cançons sinó com a revulsiu cultural de la música de la comarca. La Cultural Jordi Francolí, organitza diverses activitats durant l’any i la programació de Riubombori pretén crear un escenari per a potenciar la música, no només de grups i noves formacions de la Conca de Barberà, sinó de cantautors comarcals que, vinculats a l’estret vincle de la memòria de Jordi Francolí, no fallen en un homenatge que va molt més enllà del record, convertint-se en un espai de creació molt actual.

En aquest sentit, el pas de Jordi Francolí s’ha convertit en una ona expansiva que actua de revulsiu per la creació musical i cultural de la Conca de Barberà.© Albert Carreras i Lourdes Rué, 2011

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.