NADAL

Ja fa anys que, no només nosaltres, triem alguna cosa especial per felicitar-vos les festes. Aquest any les dues fotografies triades són un petit homenatge a la fotografia popular. Les dues fotografies, estan fetes amb l'aplicació instagram, publicades a Lullabies and other sounds d'Ullcluc. Però els hi hem donat una embolcall de Polaroid, una tècnica que sempre estarà entre el retro i la modernitat i que amb idees com Impossible Project segueix donant la possibilitat d'explotar una fotografia molt interessant.En aquest sentit us recomanem un parell de llibres fantàstics sobre Polaroids i un sobre fotografia amb mòbil, en aquest cas amb la tècnica Hipstamatic. En primer lloc el Helmut Newton, Polaroids i també The Polaroid Book, els dos de Taschen. Pel que fa al treball amb Hipstamatic, un de molt més proper, del fotògraf cerverí Joan Porredón; el llibre que ha estat publicat a Blurb es titula Clicfamòbil.

I sobre les fotografies que us adjuntem per felicitar-vos les festes, el Bon Nadal, per la màgia de la llum que és la nostra essència i ens ofereix en qualsevol racó la possibilitat de crear una història nova. El Bon any pels reptes del futur, en clau de país, amb ganes de tirar endavant tot i les dificultats.

Us desitgem un Bon Nadal i un bon 2012, millor que el que deixem enrere. Potser no aprofitareu totes les oportunitats, però, intenteu-ho!

Gràcies per seguir-nos.

Albert i Lourdes

_

© Albert Carreras & Lourdes Rué, 2017. Amb la tecnologia de Blogger.